Afvullen

Door de platte organisatie en korte lijnen kunnen we bij Ster Hygiëne nagenoeg alles voor jouw bedrijf afvullen. Wil je vloeistoffen afvullen met jouw eigen verpakking en een eigen label? Ook dit is geen probleem. De mogelijkheden zijn eindeloos. Van enkele honderden liters tot vele IBC’s. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Wij kunnen bijna alle vloeistoffen afvullen voor jouw bedrijf. Schoonmaakmiddelen en chemie in de breedste zin, agrarische producten of alle andere vloeibare middelen. Het afvullen van vloeistoffen gebeurt bij Ster Hygiëne op maat. Wat jouw persoonlijke wens ook is voor het afvullen van de vloeistoffen: wij gaan de uitdaging graag aan! Alles is bespreekbaar. Afspraak is afspraak en meestal binnen 5 werkdagen klaar voor gebruik.

Afvullen van een eigen verpakking

Het afvullen van de vloeistof in een eigen verpakking: dat kan! Jij levert een eigen verpakking aan en wij nemen het gehele afvulproces voor je uit handen. Wij kunnen uiteraard ook eigen verpakkingen inkopen voor het afvullen indien gewenst.

Rectangle 128

Nagenoeg alles laten afvullen

Afvullen en etiketteren

Wil je jouw verpakte vloeistof voorzien van een eigen etiket? Ook dat is mogelijk! We horen graag wat jouw wensen zijn voor het eigen label en denken efficiënt met je mee. We kunnen deze zelf ontwerpen zodat je een mooi label krijgt dat voldoet aan alle wensen en eisen. Op maat gemaakt.

Waarom vloeistoffen afvullen bij Ster Hygiëne?

  • Vloeistoffen afvullen is bij Ster Hygiëne maatwerk;
  • Je kunt vloeistoffen af laten vullen in zowel kleine als grote hoeveelheden;
  • Naar wens voorzien we de vloeistof van jouw eigen verpakking en een eigen label;
  • Wij nemen het gehele proces uit handen, je hebt zelf geen omkijken naar het afvullen.

Kleine en grote hoeveelheden afvullen

Het afvullen van vloeistoffen gebeurt al vanaf kleine hoeveelheden. De apparaten waarmee we bij Ster Hygiëne vloeistoffen afvullen, kunnen worden ingesteld op de hoeveelheid naar wens. Het is mogelijk vanaf honderden liters tot een groot aantal IBC’s.

Vraag een offerte aan

Wil jij jouw vloeistoffen af laten vullen door Ster Hygiëne? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.