Private label wasmiddel

Op zoek naar een leverancier voor private label wasmiddel? Bij Ster Hygiëne maken we wasmiddelen die voldoen aan de eisen en wensen van onze klanten. Door ons eigen laboratorium kunnen we een uniek product zelf maken dat compleet aansluit op jouw wensen en voldoet aan alle wet- en regelgeving.

Wij kunnen het wasmiddel leveren in verschillende soorten verpakking. Deze kunnen wij inkopen, maar je kan deze ook zelf aanleveren. Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen en een offerte te krijgen voor het maken van jouw private label reinigingsmiddelen.

Rectangle 128
Gemaakt in eigen laboratorium

Ontwikkelen van private label wasmiddel

Bij Ster Hygiëne zijn we gespecialiseerd in het maken van verschillende private labels rondom onderhoudsproducten en reinigingsmiddelen, waaronder wasmiddelen. Wij kunnen het product van A tot Z ontwikkelen. Zo heb je er zelf geen omkijken naar en heb je een unieke producten in de markt.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op zodat wij je te woord kunnen staan over de inhoud van onze reinigers.

Voordelen van Ster Hygiëne

De private label producten zijn door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

Indien gewenst kunnen we de producten op maat maken.

Ook biologisch wasmiddel is mogelijk.

Private label  wasmiddelen bestellen?

Wil je wasmiddel onder eigen merk op de markt brengen? Ook dat is mogelijk. We produceren de nieuwe producten zelf waardoor er mogelijkheden zijn om dit private label te produceren. Ster Hygiëne kan het proces van de samenstelling van de juiste ingrediënten tot het produceren van het private label wasmiddel uit handen nemen. Zo heb je een wasmiddel helemaal gericht op jouw wensen en eisen. En dat voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord.

Het proces van private label

Stap 1: Kennismaking en doornemen van behoeften

Als eerste gaan we om tafel om te luisteren naar de behoeften en eisen omtrent de producten. Denk hierbij aan de samenstelling van het product, maar ook de verpakking. Waar nodig adviseren we jou over de private label. Zo worden de reinigers optimaal afgesteld op de consumenten of bedrijven.

Stap 2: Ontwikkelen van het wasmiddel

Nadat we alles duidelijk hebben gaan we in ons laboratorium bezig met de ontwikkeling van het wasmiddel, het kan uiteraard bij niet akkoord worden aangepast.

Stap 3: Productie van de nieuwe producten

Als de formule is goedgekeurd gaan we deze als fabrikant in productie brengen. We vullen de gewenste producten af met het private label wasmiddel. Met behulp van onze afvulmachines kunnen wij de productie veilig en professioneel doen.

Stap 4: De levering van de private label producten

Het leveren van het private label producten proberen we als producent zo snel mogelijk te doen. Meestal is dit rond vijf werkdagen, tijdens de eerdere stappen geven wij je uiteraard een schatting van de levertijd. Onze leveranciers kunnen dagelijks in heel Nederland leveren. Zo heb je altijd snel je order binnen.

Voordelig en snelle levering

Voordelig industrieel wasmiddel bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel private label wasmiddel vanaf 120 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan voor je eigen private label onderhoudsproducten.