Vloerreiniger

De vloerreiniger van Ster Hygiëne is geschikt voor het reinigen van vele vloeroppervlakten. Onze vloerreiniger heeft een krachtige werking en is in staat grondig te reinigen. Vooral op vloeroppervlakten is dit vaak hard nodig: er wordt veel in- en uit gelopen met vuil onder de schoenen en wanneer er iets omvalt is de vloer ook vaak een raakvlak van de rotzooi. De vloerreiniger is ook als private label leverbaar.

Rectangle 128

Gemaakt in eigen laboratorium

Vloerreiniger door Ster Hygiëne geproduceerd

Ster Hygiëne heeft er bewust voor gekozen zelf de ingrediënten (chemicaliën) voor de producten samen te stellen en hiermee een eigen reinigingsproduct te produceren. Dit biedt als voordeel dat wij zelf weten wat er in onze producten zit.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op zodat wij je te woord kunnen staan over de inhoud van onze producten.

Voordelen van Ster Hygiëne

De vloerreiniger is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

Indien gewenst kunnen we de vloerreiniger op maat maken.

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbaar vloerreiniger.

Afgestemd op jouw wensen

Private label vloerreiniger

Wil je vloerreiniger onder eigen merk op de markt brengen? Ook dat is mogelijk. We produceren de vloerreiniger zelf waardoor er mogelijkheden zijn om dit private label te produceren. Ster Hygiëne kan het proces van de samenstelling van de juiste ingrediënten tot het produceren van de vloerreiniger uit handen nemen. Zo heb je een vloerreiniger helemaal gericht op jouw wensen en eisen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord.

Voordelig en snelle levering

Voordelig vloerreiniger bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je vloerreiniger vanaf 120 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.