Truckwash

Reinig de binnen- of buitenkant van jouw vrachtwagen met de door Ster Hygiëne geproduceerde truckwash! De truckwash van Ster Hygiëne is krachtig en verwijdert bij juist gebruik eenvoudig alle soorten vuil die je op de weg tegenkomt. Van vogelpoep tot muggen en zand. Wij kunnen de truckwash ook private label leveren.

Rectangle 128

Truckwash uit eigen laboratorium

Ster Hygiëne produceert haar eigen reinigingsproducten, zo ook truckwash.  Door verschillende chemicaliën te mengen wordt een unieke substantie gecreëerd en wordt de hoogst haalbare kwaliteit behaald. Dit biedt tevens de kans voor Ster Hygiëne om te bepalen wat er precies in de producten gaat en waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de inhoud van ons schoonmaakmiddel. 

Dankzij deze unieke mengmethode is het mogelijk een product op maat te realiseren. Heb je een speciale wens wat betreft de coating? Neem dan contact met ons op, dan kijken we samen naar de mogelijkheden. Heb je een vraag over het gebruik van de reiniger of wil je weten of de truckwash geschikt is voor een specifiek soort materiaal? Neem ook dan contact met ons op, wij adviseren je graag.

Voordelen van Ster Hygiëne

De truckwash is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

Indien gewenst kunnen we de truckwash op maat maken.

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbaar truckwash.

Private label truckwash bestellen?

De Private Label collectie van Ster Hygiëne bestaat uit een reeks reinigings- en onderhoudsproducten die wij zelf kunnen samenstellen, zoals de truckwash. De truckwash uit onze Private Label collectie wordt gemaakt met een eigen recept. Op basis van jouw wensen en behoeften wordt een recept gecreëerd dat daarbij aansluit.

Het proces van private label

Stap 1: Kennismaking en doornemen van wensen

Als eerste gaan we om tafel om te luisteren naar de wensen en eisen omtrent de truckwash. Denk hierbij aan de samenstelling van het product, maar ook de verpakking. Waar nodig adviseren we jou over de private label truckwash.

Stap 2: Ontwikkelen van de truckwash

Nadat we alles duidelijk hebben gaan we in ons laboratorium bezig met de ontwikkeling van de truckwash.

Stap 3: Productie van de truckwash

Als de formule is goedgekeurd gaan we deze in productie brengen. We vullen de gewenste verpakking af met de private label truckwash. Door onze afvulmachines kunnen wij dit veilig en professioneel doen.

Stap 4: De levering van de private label truckwash

Het leveren van het private label truckwash proberen we zo snel mogelijk te doen. Meestal is dit rond vijf werkdagen, tijdens de eerdere stappen geven wij je uiteraard een schatting van de levertijd.

Voordelig en snelle levering

Voordelig truckwash bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je truckwash vanaf 120 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.