Toiletreiniger

Een toiletreiniger is onmisbaar en geschikt voor toiletten. De toiletreiniger van Ster Hygiëne is krachtig en verwijdert vuil en bacteriën gemakkelijk. Een onmisbaar product als het gaat om schoonmaakartikelen. De toiletreiniger is ook als private label leverbaar.

Rectangle 128

Gemaakt in eigen laboratorium

Toiletreiniger door Ster Hygiëne geproduceerd

Ster Hygiëne heeft er bewust voor gekozen zelf de ingrediënten (chemicaliën) voor de producten samen te stellen en hiermee een eigen reinigingsproduct te produceren. Dit biedt als voordeel dat wij zelf weten wat er in onze producten zit.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op zodat wij je te woord kunnen staan over de inhoud van onze producten.

Voordelen van Ster Hygiëne

De toiletreiniger is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

Indien gewenst kunnen we de toiletreiniger op maat maken.

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbaar toiletreiniger.

Afgestemd op jouw wensen

Private label toiletreiniger

Wil je toiletreiniger onder eigen merk op de markt brengen? Ook dat is mogelijk. We produceren de toiletreiniger zelf waardoor er mogelijkheden zijn om dit private label te produceren. Ster Hygiëne kan het proces van de samenstelling van de juiste ingrediënten tot het produceren van de toiletreiniger uit handen nemen. Zo heb je een toiletreiniger helemaal gericht op jouw wensen en eisen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord.

Voordelig en snelle levering

Voordelig toiletreiniger bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je toiletreiniger vanaf 120 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.