Speciale reiniging

Ster Hygiëne biedt ecologische reiniging van hoge kwaliteit aan voor het reinigen van specialistische objecten of oppervlakken. Indien gewenst is het mogelijk een aanvraag te doen voor speciale reiniging op maat of een speciaal soort reiniging. We kijken dan samen met jou naar de wensen en produceren een specifiek product. Doordat wij onze eigen producten produceren is er veel mogelijk.

Rectangle 128

Gemaakt in eigen laboratorium

Speciale reiniging voor alle uitdagingen

Ster Hygiëne heeft er bewust voor gekozen zelf de ingrediënten (chemicaliën) voor de producten samen te stellen en hiermee een eigen reinigingsproduct te produceren. Dit biedt als voordeel dat wij zelf weten wat er in onze producten zit.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op zodat wij je te woord kunnen staan over de inhoud van onze producten.

Voordelen van Ster Hygiëne

De speciale reiniger is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

De speciale schoonmaakmiddelen kunnen op maat worden gemaakt.

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbaar schoonmaakartikelen.

Voordelig en snelle levering

Voordelige schoonmaakartikelen bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je speciale reiniging vanaf 200 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.