Maatwerk oplossingen

Ster Hygiëne biedt een hele range van producten aan op basis van eigen ontwikkelde recepten. Het kan zijn dat jouw bedrijf gewend is een specifiek product te gebruiken, wij kunnen precies dat hygiëne product leveren wat jouw bedrijf zoekt. 

Binnen Ster Hygiëne hebben we een eigen R&D afdeling die samen met jou kijkt naar je wensen. Wij werken samen met een lokaal laboratorium voor een exacte match van jouw wensen, daardoor lukt het ons altijd om samen tot een goed nieuw product te komen. Ster Hygiëne heeft het gehele proces van analyse, ontwikkeling, testen en produceren geheel in eigen hand in Dronten.

Neem contact met ons op om de mogelijkheden te ontdekken.

 

Rectangle 128

Gemaakt in eigen laboratorium

Maatwerk voor jouw merk

Ster Hygiëne heeft er bewust voor gekozen zelf de de gehele keten van ontwikkeling in eigen hand te nemen. We kiezen uit een range van grondstoffen voor de producten om samen te stellen en hiermee jouw eigen reinigingsproduct te produceren. Dit biedt als voordeel dat jouw product uniek is en met geen ander te vergelijken is.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op om jouw unieke product samen te stellen.

Voordelen van Ster Hygiëne

De speciale reiniger is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

De speciale schoonmaakmiddelen kunnen op maat worden gemaakt.

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbaar schoonmaakartikelen.

Voordelig en snelle levering

Voordelige schoonmaakartikelen bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je speciale reiniging vanaf 120 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.