Sanitairreiniger

De sanitairreiniger van Ster Hygiëne is geschikt voor het reinigen van sanitaire voorzieningen. Denk hierbij aan toiletten, douches, badkuipen of badkamertegels. Onze sanitairreiniger heeft een krachtige werking en grondige reiniging. Er wordt afgerekend met bacteriën en vuil in sanitaire ruimtes. Wij kunnen de sanitairreiniger ook private label leveren.

Rectangle 128

Gemaakt in eigen laboratorium

Sanitairreiniger door Ster Hygiëne geproduceerd

Ster Hygiëne heeft er bewust voor gekozen zelf de ingrediënten (chemicaliën) voor de producten samen te stellen en hiermee een eigen reinigingsproduct te produceren. Dit biedt als voordeel dat wij zelf weten wat er in onze producten zit.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op zodat wij je te woord kunnen staan over de inhoud van onze producten.

Voordelen van Ster Hygiëne

De sanitairreiniger is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

Indien gewenst kunnen we de sanitairreiniger op maat maken.

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbaar sanitairreiniger.

Afgestemd op jouw wensen

Private label sanitairreiniger

Wil je sanitairreiniger onder eigen merk op de markt brengen? Ook dat is mogelijk. We produceren de sanitairreiniger zelf waardoor er mogelijkheden zijn om dit private label te produceren. Ster Hygiëne kan het proces van de samenstelling van de juiste ingrediënten tot het produceren van de sanitairreiniger uit handen nemen. Zo heb je een sanitairreiniger helemaal gericht op jouw wensen en eisen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord.

Voordelig en snelle levering

Voordelig sanitairreiniger bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je sanitairreiniger vanaf 120 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.