Ontvetter

Met de ontvetter van Ster Hygiëne ben je voorbereid op het vet wat ontstaat bij bijvoorbeeld het gebruik van de kookplaat. Vetspetters ontstaan snel en laten een goed zichtbare vlek achter. De ontvetter van Ster Hygiëne is een krachtig reinigingsmiddel waarmee je vetspetters direct kunt schoonmaken. We kunnen de ontvetter ook als private label leveren.

Rectangle 128

Gemaakt in eigen laboratorium

Ontvetter door Ster Hygiëne geproduceerd

Ster Hygiëne heeft er bewust voor gekozen zelf de ingrediënten (chemicaliën) voor de producten samen te stellen en hiermee een eigen reinigingsproduct te produceren. Dit biedt als voordeel dat wij zelf weten wat er in onze producten zit.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op zodat wij je te woord kunnen staan over de inhoud van onze producten.

Voordelen van Ster Hygiëne

De ontvetter is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

Indien gewenst kunnen we de ontvetter op maat maken.

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbaar ontvetter.

Afgestemd op jouw wensen

Private label ontvetter

Wil je ontvetter onder eigen merk op de markt brengen? Ook dat is mogelijk. We produceren de ontvetter zelf waardoor er mogelijkheden zijn om dit private label te produceren. Ster Hygiëne kan het proces van de samenstelling van de juiste ingrediënten tot het produceren van de ontvetter uit handen nemen. Zo heb je een ontvetter helemaal gericht op jouw wensen en eisen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord.

Voordelig en snelle levering

Voordelig ontvetter bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je ontvetter vanaf 120 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.