Ontstoppingsmiddel

De ontstopper van Ster Hygiëne is een krachtig oplosmiddel om te gebruiken wanneer er in de keuken of toiletten een ontstopping in de wasbak of gootsteen is ontstaan. Het ontstoppingsmiddel van Ster Hygiëne zorgt ervoor dat de ontstopping hardnekkig wordt aangepakt. Je kunt kiezen voor een standaard ontstoppingsmiddel, maar indien gewenst is het ook mogelijk een aanvraag te doen voor ontstoppingsmiddel op maat. We kijken dan samen met jou naar de wensen en produceren een specifiek product. Wij kunnen de  ontstopper ook private label leveren.

Rectangle 128

Gemaakt in eigen laboratorium

Ontstoppingsmiddel uit eigen laboratorium

Ster Hygiëne heeft er bewust voor gekozen zelf de ingrediënten (chemicaliën) voor de producten samen te stellen en hiermee een eigen reinigingsproduct te produceren. Dit biedt als voordeel dat wij zelf weten wat er in onze producten zit.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op zodat wij je te woord kunnen staan over de inhoud van onze producten.

Voordelen van Ster Hygiëne

De ontstopper is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

Indien gewenst kunnen we de ontstopper op maat maken.

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbaar ontstopper.

Afgestemd op jouw wensen

Private label ontstopper

Wil je ontstopper onder eigen merk op de markt brengen? Ook dat is mogelijk. We produceren de ontstopper zelf waardoor er mogelijkheden zijn om dit private label te produceren. Ster Hygiëne kan het proces van de samenstelling van de juiste ingrediënten tot het produceren van de ontstopper uit handen nemen. Zo heb je een ontstopper helemaal gericht op jouw wensen en eisen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord.

Voordelig en snelle levering

Voordelig ontstoppingsmiddel bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je ontstopper vanaf 120 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.