Ontkalker

Is er kalk ontstaan in de keuken of toiletten? Logisch: waar met water en vocht wordt gewerkt is de kans op kalk groot. Als je hier niks aan doet kan er behoorlijk veel kalk ontstaan. Met de ontkalker van Ster Hygiëne zorg je ervoor dat je de kalk die is ontstaan weg kunt poetsen zodat de kraan (of tegels, gootsteen) weer helemaal blinken! De ontkalker kunnen wij ook private label leveren.

Rectangle 128

Gemaakt in eigen laboratorium

Ontkalker door Ster Hygiëne geproduceerd

Ster Hygiëne heeft er bewust voor gekozen zelf de ingrediënten (chemicaliën) voor de producten samen te stellen en hiermee een eigen reinigingsproduct te produceren. Dit biedt als voordeel dat wij zelf weten wat er in onze producten zit.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op zodat wij je te woord kunnen staan over de inhoud van onze producten.

Voordelen van Ster Hygiëne

De ontkalker is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

Indien gewenst kunnen we de ontkalker op maat maken.

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbaar ontkalker.

Private label ontkalker bestellen?

Wil je allesreiniger onder eigen merk op de markt brengen? Ook dat is mogelijk. We produceren de ontkalker zelf waardoor er mogelijkheden zijn om dit private label te produceren. Ster Hygiëne kan het proces van de samenstelling van de juiste ingrediënten tot het produceren van de private label ontkalker uit handen nemen. Zo heb je een ontkalker helemaal gericht op jouw wensen en eisen. En dat voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord.

Het proces van private label

Stap 1: Kennismaking en doornemen van wensen

Als eerste gaan we om tafel om te luisteren naar de wensen en eisen omtrent de ontkalker. Denk hierbij aan de samenstelling van het product, maar ook de verpakking. Waar nodig adviseren we jou over de private label ontkalker.

Stap 2: Ontwikkelen van de ontkalker

Nadat we alles duidelijk hebben gaan we in ons laboratorium bezig met de ontwikkeling van de ontkalker.

Stap 3: Productie van de ontkalker

Als de formule is goedgekeurd gaan we deze in productie brengen. We vullen de gewenste verpakking af met de private label ontkalker. Door onze afvulmachines kunnen wij dit veilig en professioneel doen.

Stap 4: De levering van de private label ontkalker

Het leveren van het private label ontkalker proberen we zo snel mogelijk te doen. Meestal is dit rond vijf werkdagen, tijdens de eerdere stappen geven wij je uiteraard een schatting van de levertijd.

Voordelig en snelle levering

Voordelig ontkalker bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je ontkalker vanaf 120 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.