Keukenreiniger

De keukenreiniger van Ster Hygiëne is krachtig en rekent af met bacteriën: extra belangrijk op de plek waar met eten wordt gewerkt. In een keuken heb je te maken meerdere soorten keukenapparatuur, denk aan een kookplaat of gootsteen. We kunnen de keukenreiniger ook op maat of private label leveren.

Rectangle 128

Gemaakt in eigen laboratorium

Keukenreiniger door Ster Hygiëne geproduceerd

Ster Hygiëne heeft er bewust voor gekozen zelf de ingrediënten (chemicaliën) voor de producten samen te stellen en hiermee een eigen reinigingsproduct te produceren. Dit biedt als voordeel dat wij zelf weten wat er in onze producten zit.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op zodat wij je te woord kunnen staan over de inhoud van onze producten.

Voordelen van Ster Hygiëne

De keukenreiniger is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

Indien gewenst kunnen we de keukenreiniger op maat maken.

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbaar keukenreiniger.

Afgestemd op jouw wensen

Private label keukenreiniger

Wil je keukenreiniger onder eigen merk op de markt brengen? Ook dat is mogelijk. We produceren de keukenreiniger zelf waardoor er mogelijkheden zijn om dit private label te produceren. Ster Hygiëne kan het proces van de samenstelling van de juiste ingrediënten tot het produceren van de keukenreiniger uit handen nemen. Zo heb je een keukenreiniger helemaal gericht op jouw wensen en eisen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord.

Voordelig en snelle levering

Voordelig keukenreiniger bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je keukenreiniger vanaf 200 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.