Keukenreiniger

De keukenreiniger van Ster Hygiëne is krachtig en rekent af met bacteriën: extra belangrijk op de plek waar met eten wordt gewerkt. In een keuken heb je te maken meerdere soorten keukenapparatuur, denk aan een kookplaat of gootsteen. We kunnen de keukenreiniger ook op maat of private label leveren.

Rectangle 128

Gemaakt in eigen laboratorium

Keukenreiniger door Ster Hygiëne geproduceerd

Ster Hygiëne heeft er bewust voor gekozen zelf de ingrediënten (chemicaliën) voor de producten samen te stellen en hiermee een eigen reinigingsproduct te produceren. Dit biedt als voordeel dat wij zelf weten wat er in onze producten zit.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op zodat wij je te woord kunnen staan over de inhoud van onze producten.

Voordelen van Ster Hygiëne

De keukenreiniger is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

Indien gewenst kunnen we de keukenreiniger op maat maken.

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbaar keukenreiniger.

Private label keukenreiniger bestellen?

Wil je keukenreiniger onder eigen merk op de markt brengen? Ook dat is mogelijk. We produceren de keukenreiniger zelf waardoor er mogelijkheden zijn om dit private label te produceren. Ster Hygiëne kan het proces van de samenstelling van de juiste ingrediënten tot het produceren van de private label keukenreiniger uit handen nemen. Zo heb je een keukenreiniger helemaal gericht op jouw wensen en eisen. En dat voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord.

Het proces van private label

Stap 1: Kennismaking en doornemen van wensen

Als eerste gaan we om tafel om te luisteren naar de wensen en eisen omtrent de keukenreiniger. Denk hierbij aan de samenstelling van het product, maar ook de verpakking. Waar nodig adviseren we jou over de private label keukenreiniger.

Stap 2: Ontwikkelen van de keukenreiniger

Nadat we alles duidelijk hebben gaan we in ons laboratorium bezig met de ontwikkeling van de keukenreiniger.

Stap 3: Productie van de keukenreiniger

Als de formule is goedgekeurd gaan we deze in productie brengen. We vullen de gewenste verpakking af met de private label keukenreiniger. Door onze afvulmachines kunnen wij dit veilig en professioneel doen.

Stap 4: De levering van de private label keukenreiniger

Het leveren van het private label keukenreiniger proberen we zo snel mogelijk te doen. Meestal is dit rond vijf werkdagen, tijdens de eerdere stappen geven wij je uiteraard een schatting van de levertijd.

Voordelig en snelle levering

Voordelig keukenreiniger bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je keukenreiniger vanaf 120 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.