Kennelreiniger

De kennelreiniger van Ster Hygiëne is geschikt voor de algehele schoonmaak van kennels. Denk hierbij aan de verblijfsruimte, maar ook het sanitair gedeelte en de voedsel- en drinkbakken. De kennelreiniger van Ster Hygiëne heeft een krachtige, antibacteriële werking en neemt vervelende geurtjes weg. We kunnen de kennelreiniger ook private label leveren.

Rectangle 128

Gemaakt in eigen laboratorium

Kennelreiniger door Ster Hygiëne geproduceerd

Ster Hygiëne heeft er bewust voor gekozen zelf de ingrediënten (chemicaliën) voor de producten samen te stellen en hiermee een eigen reinigingsproduct te produceren. Dit biedt als voordeel dat wij zelf weten wat er in onze producten zit.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op zodat wij je te woord kunnen staan over de inhoud van onze producten.

Voordelen van Ster Hygiëne

De kennelreiniger is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service. 

Indien gewenst kunnen we de kennelreiniger op maat maken.

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbaar kennelreiniger.

Afgestemd op jouw wensen

Private label kennelreiniger

Wil je kennelreiniger onder eigen merk op de markt brengen? Ook dat is mogelijk. We produceren de kennelreiniger zelf waardoor er mogelijkheden zijn om dit private label te produceren. Ster Hygiëne kan het proces van de samenstelling van de juiste ingrediënten tot het produceren van de kennelreiniger uit handen nemen. Zo heb je een kennelreiniger helemaal gericht op jouw wensen en eisen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord.

Voordelig en snelle levering

Voordelig kennelreiniger bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je kennelreiniger vanaf 200 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.