Interieurreiniger

Een interieurreiniger is geschikt voor het reinigen van diverse materialen en oppervlaktes in het interieur. Je kunt kiezen voor een standaard interieurreiniger, maar indien gewenst is het ook mogelijk een aanvraag te doen voor interieurreiniger op maat. We kijken dan samen met jou naar de wensen en produceren een specifiek product. Ook private label is mogelijk.

Rectangle 128

Gemaakt in eigen laboratorium

Interieurreiniger uit eigen laboratorium

Ster Hygiëne produceert haar eigen reinigingsproducten, zo ook de interieurreiniger. Door verschillende chemicaliën te mengen wordt een unieke substantie gecreëerd en wordt de hoogst haalbare kwaliteit behaald. Dit biedt tevens de kans voor Ster Hygiëne om te bepalen wat er precies in de producten gaat en waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de inhoud van onze interieurreiniger.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op zodat wij je te woord kunnen staan over de inhoud van onze producten.

Voordelen van Ster Hygiëne

De interieurreiniger is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

Indien gewenst kunnen we de interieurreiniger op maat maken.

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbaar interieurreiniger.

Private label interieurreiniger bestellen?

Wil je interieurreiniger onder eigen merk op de markt brengen? Ook dat is mogelijk. We produceren de interieurreiniger zelf waardoor er mogelijkheden zijn om dit private label te produceren. Ster Hygiëne kan het proces van de samenstelling van de juiste ingrediënten tot het produceren van de private label interieurreiniger uit handen nemen. Zo heb je een interieurreiniger helemaal gericht op jouw wensen en eisen. En dat voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord.

Het proces van private label

Stap 1: Kennismaking en doornemen van wensen

Als eerste gaan we om tafel om te luisteren naar de wensen en eisen omtrent de interieurreiniger. Denk hierbij aan de samenstelling van het product, maar ook de verpakking. Waar nodig adviseren we jou over de private label interieurreiniger.

Stap 2: Ontwikkelen van de interieurreiniger

Nadat we alles duidelijk hebben gaan we in ons laboratorium bezig met de ontwikkeling van de interieurreiniger.

Stap 3: Productie van de interieurreiniger

Als de formule is goedgekeurd gaan we deze in productie brengen. We vullen de gewenste verpakking af met de private label interieurreiniger. Door onze afvulmachines kunnen wij dit veilig en professioneel doen.

Stap 4: De levering van de private label interieurreiniger

Het leveren van het private label interieurreiniger proberen we zo snel mogelijk te doen. Meestal is dit rond vijf werkdagen, tijdens de eerdere stappen geven wij je uiteraard een schatting van de levertijd.

Voordelig en snelle levering

Voordelig interieurreiniger bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je interieurreiniger vanaf 120 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.