Handzeep

Handzeep is een product wat veel wordt gebruikt in (openbare) toiletten en wat de afgelopen jaren steeds essentiëler is geworden. Het is dan ook fijn om over een goede handzeep te beschikken. De handzeep van Ster Hygiëne wordt gekenmerkt door de goede kwaliteit, rekent af met bacteriën en heeft een verzorgende werking voor de handen. De handzeep kunnen wij ook private label leveren.

Rectangle 128

Gemaakt in eigen laboratorium

Handzeep door Ster Hygiëne geproduceerd

Ster Hygiëne heeft er bewust voor gekozen zelf de ingrediënten (chemicaliën) voor de producten samen te stellen en hiermee een eigen reinigingsproduct te produceren. Dit biedt als voordeel dat wij zelf weten wat er in onze producten zit.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op zodat wij je te woord kunnen staan over de inhoud van onze producten.

Voordelen van Ster Hygiëne

De handzeep is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

Indien gewenst kunnen we de handzeep op maat maken.

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbare handzeep.

Private label handzeep bestellen?

Wil je handzeep onder eigen merk op de markt brengen? Ook dat is mogelijk. We produceren de handzeep zelf waardoor er mogelijkheden zijn om dit private label te produceren. Ster Hygiëne kan het proces van de samenstelling van de juiste ingrediënten tot het produceren van de private label handzeep uit handen nemen. Zo heb je een handzeep helemaal gericht op jouw wensen en eisen. En dat voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord.

Het proces van private label

Stap 1: Kennismaking en doornemen van wensen

Als eerste gaan we om tafel om te luisteren naar de wensen en eisen omtrent de handzeep. Denk hierbij aan de samenstelling van het product, maar ook de verpakking. Waar nodig adviseren we jou over de private label handzeep.

Stap 2: Ontwikkelen van de handzeep

Nadat we alles duidelijk hebben gaan we in ons laboratorium bezig met de ontwikkeling van de handzeep.

Stap 3: Productie van de handzeep

Als de formule is goedgekeurd gaan we deze in productie brengen. We vullen de gewenste verpakking af met de private label handzeep. Door onze afvulmachines kunnen wij dit veilig en professioneel doen.

Stap 4: De levering van de private label handzeep

Het leveren van de private label handzeep proberen we zo snel mogelijk te doen. Meestal is dit rond vijf werkdagen, tijdens de eerdere stappen geven wij je uiteraard een schatting van de levertijd.

Voordelig en snelle levering

Voordelig handzeep bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je handzeep vanaf 120 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.