Handzeep

Handzeep is een product wat veel wordt gebruikt in (openbare) toiletten en wat de afgelopen jaren steeds essentiëler is geworden. Het is dan ook fijn om over een goede handzeep te beschikken. De handzeep van Ster Hygiëne wordt gekenmerkt door de goede kwaliteit, rekent af met bacteriën en heeft een verzorgende werking voor de handen. De handzeep kunnen wij ook private label leveren.

Rectangle 128

Gemaakt in eigen laboratorium

Handzeep door Ster Hygiëne geproduceerd

Ster Hygiëne heeft er bewust voor gekozen zelf de ingrediënten (chemicaliën) voor de producten samen te stellen en hiermee een eigen reinigingsproduct te produceren. Dit biedt als voordeel dat wij zelf weten wat er in onze producten zit.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op zodat wij je te woord kunnen staan over de inhoud van onze producten.

Voordelen van Ster Hygiëne

De handzeep is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

Indien gewenst kunnen we de handzeep op maat maken.

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbare handzeep.

Afgestemd op jouw wensen

Private label handzeep

Wil je handzeep onder eigen merk op de markt brengen? Ook dat is mogelijk. We produceren de handzeep zelf waardoor er mogelijkheden zijn om dit private label te produceren. Ster Hygiëne kan het proces van de samenstelling van de juiste ingrediënten tot het produceren van de handzeep uit handen nemen. Zo heb je handzeep helemaal gericht op jouw wensen en eisen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord.

 

Voordelig en snelle levering

Voordelig handzeep bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je handzeep vanaf 200 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.