Carwash

Met de carwash reinigingsmiddel van Ster Hygiëne reinig je jouw voertuig snel en effectief. De carwash is te gebruiken voor allerlei soorten voertuigen met verschillende soorten lak. De carwash laat een glanzend resultaat achter na de reinigingsprocedure.

Rectangle 128

Carwash uit eigen laboratorium

Ster Hygiëne produceert haar eigen reinigingsproducten voor de B2B-sector, zo ook carwash reinigingsmiddel.

Door verschillende chemicaliën te mengen wordt een unieke substantie gecreëerd en wordt de hoogst haalbare kwaliteit behaald. Dit biedt tevens de kans voor Ster Hygiëne om te bepalen wat er precies in de producten gaat en waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de inhoud van ons schoonmaakmiddel.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op zodat wij je te woord kunnen staan over de inhoud van onze producten.

Voordelen van Ster Hygiëne

De carwash is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

Indien gewenst kunnen we de carwash op maat maken.

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbaar carwash.

Private label carwash bestellen?

De Private Label collectie van Ster Hygiëne bestaat uit een reeks reinigings- en onderhoudsproducten die wij zelf kunnen samenstellen, zoals de carwash. De carwash uit onze Private Label collectie wordt gemaakt met een eigen recept. Op basis van jouw wensen en behoeften wordt een recept gecreëerd dat daarbij aansluit.

Het proces van private label

Stap 1: Kennismaking en doornemen van wensen

Als eerste gaan we om tafel om te luisteren naar de wensen en eisen omtrent de carwash. Denk hierbij aan de samenstelling van het product, maar ook de verpakking. Waar nodig adviseren we jou over de private label carwash.

Stap 2: Ontwikkelen van de carwash

Nadat we alles duidelijk hebben gaan we in ons laboratorium bezig met de ontwikkeling van de carwash.

Stap 3: Productie van de carwash

Als de formule is goedgekeurd gaan we deze in productie brengen. We vullen de gewenste verpakking af met de private label carwash. Door onze afvulmachines kunnen wij dit veilig en professioneel doen.

Stap 4: De levering van de private label carwash

Het leveren van het private label carwash proberen we zo snel mogelijk te doen. Meestal is dit rond vijf werkdagen, tijdens de eerdere stappen geven wij je uiteraard een schatting van de levertijd.

Voordelig en snelle levering

Voordelig carwash bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je carwash vanaf 120 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.