Allesreiniger

De allesreiniger van Ster Hygiëne is geschikt voor het schoonmaken van vele objecten, harde oppervlakken en is te gebruiken in diverse ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van eettafels, een doekje halen over stoelen en deurklinken of het poetsen van spiegels. De allesreiniger van Ster Hygiëne is een veelzijdig product en onmisbaar binnen ieder bedrijf. De allesreiniger is ook verkrijgbaar als private label.

Rectangle 128

Gemaakt in eigen laboratorium

Allesreiniger door Ster Hygiëne geproduceerd

Ster Hygiëne produceert haar eigen reinigingsproducten, zo ook de allesreiniger. Door verschillende chemicaliën te mengen wordt een unieke substantie gecreëerd en wordt de hoogst haalbare kwaliteit behaald. Dit biedt tevens de kans voor Ster Hygiëne om te bepalen wat er precies in de producten gaat en waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de inhoud van onze allesreiniger.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op zodat wij je te woord kunnen staan over de inhoud van onze producten.

Voordelen van Ster Hygiëne

De allesreiniger is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

Indien gewenst kunnen we de allesreiniger op maat maken. 

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbaar allesreiniger.

Private label allesreiniger bestellen?

Wil je allesreiniger onder eigen merk op de markt brengen? Ook dat is mogelijk. We produceren de allesreiniger zelf waardoor er mogelijkheden zijn om dit private label te produceren. Ster Hygiëne kan het proces van de samenstelling van de juiste ingrediënten tot het produceren van de private label allesreiniger uit handen nemen. Zo heb je een allesreiniger helemaal gericht op jouw wensen en eisen. En dat voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord.

Het proces van private label

Stap 1: Kennismaking en doornemen van wensen

Als eerste gaan we om tafel om te luisteren naar de wensen en eisen omtrent de allesreiniger. Denk hierbij aan de samenstelling van het product, maar ook de verpakking. Waar nodig adviseren we jou over de private label allesreiniger.

Stap 2: Ontwikkelen van de allesreiniger

Nadat we alles duidelijk hebben gaan we in ons laboratorium bezig met de ontwikkeling van de allesreiniger.

Stap 3: Productie van de allesreiniger

Als de formule is goedgekeurd gaan we deze in productie brengen. We vullen de gewenste verpakking af met de private label allesreiniger. Door onze afvulmachines kunnen wij dit veilig en professioneel doen.

Stap 4: De levering van de private label allesreiniger

Het leveren van het private label allesreiniger proberen we zo snel mogelijk te doen. Meestal is dit rond vijf werkdagen, tijdens de eerdere stappen geven wij je uiteraard een schatting van de levertijd.

Voordelig en snelle levering

Voordelig allesreiniger bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je allesreiniger vanaf 120 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.