Allesreiniger

De allesreiniger van Ster Hygiëne is geschikt voor het schoonmaken van vele objecten, harde oppervlakken en is te gebruiken in diverse ruimtes. Denk bijvoorbeeld aan het schoonmaken van eettafels, een doekje halen over stoelen en deurklinken of het poetsen van spiegels. De allesreiniger van Ster Hygiëne is een veelzijdig product en onmisbaar binnen ieder bedrijf. De allesreiniger is ook verkrijgbaar als private label.

Rectangle 128

Gemaakt in eigen laboratorium

Allesreiniger door Ster Hygiëne geproduceerd

Ster Hygiëne produceert haar eigen reinigingsproducten, zo ook de allesreiniger. Door verschillende chemicaliën te mengen wordt een unieke substantie gecreëerd en wordt de hoogst haalbare kwaliteit behaald. Dit biedt tevens de kans voor Ster Hygiëne om te bepalen wat er precies in de producten gaat en waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de inhoud van onze allesreiniger.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op zodat wij je te woord kunnen staan over de inhoud van onze producten.

Voordelen van Ster Hygiëne

De allesreiniger is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

Indien gewenst kunnen we de allesreiniger op maat maken. 

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbaar allesreiniger.

Afgestemd op jouw wensen

Private label allesreiniger

Wil je allesreiniger onder eigen merk op de markt brengen? Ook dat is mogelijk. We produceren de allesreiniger zelf waardoor er mogelijkheden zijn om dit private label te produceren. Ster Hygiëne kan het proces van de samenstelling van de juiste ingrediënten tot het produceren van de allesreiniger uit handen nemen. Zo heb je een allesreiniger helemaal gericht op jouw wensen en eisen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord.

Voordelig en snelle levering

Voordelig allesreiniger bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je allesreiniger vanaf 200 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.