Afwasmiddel

Ster Hygiëne biedt ecologische afwasmiddel van hoge kwaliteit aan waardoor de afwas grondig gereinigd kan worden. Je kunt kiezen voor een standaard afwasmiddel, maar indien gewenst is het ook mogelijk een aanvraag te doen voor afwasmiddel op maat of private label afwasmiddel. We kijken dan samen met jou naar de wensen en produceren een specifiek product.

Rectangle 128

Gemaakt in eigen laboratorium

Afwasmiddel door Ster Hygiëne geproduceerd

Ster Hygiëne produceert haar eigen reinigingsproducten, zo ook afwasmiddel. Door verschillende chemicaliën te mengen wordt een unieke substantie gecreëerd en wordt de hoogst haalbare kwaliteit behaald. Dit biedt tevens de kans voor Ster Hygiëne om te bepalen wat er precies in de producten gaat en waardoor wij altijd op de hoogte zijn van de inhoud van ons afwasmiddel.

Heb je hier een vraag over? Neem contact met ons op zodat wij je te woord kunnen staan over de inhoud van onze producten.

Voordelen van Ster Hygiëne

Het afwasmiddel is door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service. 

Indien gewenst kunnen we het afwasmiddel op maat maken.

Je koopt bij ons rechtstreeks en betrouwbaar afwasmiddel.

Private label afwasmiddel bestellen?

Wil je afwasmiddel onder eigen merk op de markt brengen? Ook dat is mogelijk. We produceren het afwasmiddel zelf waardoor er mogelijkheden zijn om dit private label te produceren. Ster Hygiëne kan het proces van de samenstelling van de juiste ingrediënten tot het produceren van het private label afwasmiddel uit handen nemen. Zo heb je een afwasmiddel helemaal gericht op jouw wensen en eisen. En dat voor een gunstige prijs/kwaliteitsverhouding. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken. We staan je graag te woord.

Het proces van private label

Stap 1: Kennismaking en doornemen van wensen

Als eerste gaan we om tafel om te luisteren naar de wensen en eisen omtrent het afwasmiddel. Denk hierbij aan de samenstelling van het product, maar ook de verpakking. Waar nodig adviseren we jou over het private label afwasmiddel.

Stap 2: Ontwikkelen van het afwasmiddel

Nadat we alles duidelijk hebben gaan we in ons laboratorium bezig met de ontwikkeling van het afwasmiddel.

Stap 3: Productie van het afwasmiddel

Als de formule is goedgekeurd gaan we deze in productie brengen. We vullen de gewenste verpakking af met het private label afwasmiddel. Door onze afvulmachines kunnen wij dit veilig en professioneel doen.

Stap 4: De levering van het private label afwasmiddel

Het leveren van het private label afwasmiddel proberen we zo snel mogelijk te doen. Meestal is dit rond vijf werkdagen, tijdens de eerdere stappen geven wij je uiteraard een schatting van de levertijd.

Snelle levering

Voordelig afwasmiddel bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel je afwasmiddel vanaf 120 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad. Vraag indien gewenst vrijblijvend een offerte aan.