Schoonmaakartikelen

Ster Hygiëne biedt een breed assortiment ecologische schoonmaakartikelen aan voor de B2B-sector. Het assortiment schoonmaakartikelen bestaat uit producten die door Ster Hygiëne zelf zijn geproduceerd. Dit heeft als bijkomend voordeel dat wij precies weten wat er in de schoonmaakartikelen gaat waardoor we je perfect advies op maat kunnen geven. Denk bij schoonmaakartikelen aan sanitairreinigers, ontstoppers, ontvetters en alles wat daartussen ligt.

Rectangle 128

Geproduceerd in eigen laboratorium

Wij maken onze eigen schoonmaakmiddelen

Bij Ster Hygiëne hebben we er bewust voor gekozen om onze eigen schoonmaakmiddelen te produceren. Hiermee hebben wij zelf in de hand welke chemicaliën en overige ingrediënten er in de middelen verwerkt worden. Dat geeft ons niet alleen een veilig gevoel, maar hierdoor kunnen we jou als afnemer ook op maat gemaakte schoonmaakartikelen aanbieden.

Voordelen van Ster Hygiëne

De schoonmaakmiddelen worden door onszelf geproduceerd.

Snelle levering en betrouwbare service.

We hebben een uitgebreide Private Label collectie.

Je koopt bij ons rechtstreeks de nodige schoonmaakmiddelen.

Uitgebreid assortiment

Welke schoonmaakmiddelen bieden wij aan?

Wij bieden een breed assortiment schoonmaakartikelen aan bij Ster Hygiëne. Dit zijn: allesreiniger, vloerreiniger, sanitairreiniger, speciale reiniging, toiletreiniger, keukenreiniger, interieurreiniger, kennelreiniger, ontkalker, ontstopper en ontvetter. Zoek je nog een ander schoonmaakmiddel? Neem dan contact met ons op. We hebben een eigen laboratorium waarmee we schoonmaakmiddelen op maat kunnen maken.

Voordelig en snelle levering

Voordelig schoonmaakartikelen bestellen

Bij Ster Hygiëne bestel je voordelig en snel schoonmaakmiddelen vanaf 120 liter per product. Neem contact met ons op voor eventuele vragen of advies, of bestel direct via de website. Wij streven er naar doorgaans binnen 5 werkdagen te leveren, afhankelijk van de voorraad.