Private label schoonmaakmiddelen

De Private Label collectie van Ster Hygiëne bestaat uit een reeks reinigings- en onderhoudsproducten die wij zelf kunnen samenstellen, helemaal klantspecifiek. Samen kijken we gericht naar de wensen en behoeften voor het eindproduct om vervolgens specifieke chemicaliën te mengen voor het beste resultaat.

Rectangle 128

Gemaakt op basis van wensen en behoefte

Reinigingsmiddelen met eigen recept

De reinigingsproducten uit onze Private Label collectie worden gemaakt met een eigen recept. Op basis van de wensen en behoeften wordt een recept gecreëerd dat daarbij aansluit.

Afvullen en eigen label

Het is bij ons mogelijk om de producten te laten afvullen en te voorzien van een eigen label. Met behulp van speciale afvulmachines kunnen wij de producten veilig en professioneel verpakken. Ook kunnen we het product voorzien van een eigen label. We gaan graag in gesprek over de wensen omtrent afvullen en denken graag mee in het gehele traject.

Je schoonmaakmiddelen snel in huis

Levering

Wij streven er naar om de producten binnen 5 werkdagen te leveren na inname opdracht. Levertijden kunnen echter per product verschillen. De kwaliteit van het product staat altijd centraal.