Over ons

Ster Hygiëne BV is opgericht in 2004 en overgenomen in 2021. Ster Hygiëne neemt uit het verleden trouwe klanten en goede recepten mee, voor de rest is er een frisse nieuwe start gemaakt met andere normen en waarden.

Heden

Het nieuwe management gaat terug naar hun Oost Nederlandse wortels. Afspraak is afspraak, nuchter en eerlijk. Jij als klant weet veel beter hoe jouw merk in de markt moet staan, dus die marketing laten we graag aan jou over.

Ster Hygiëne BV zoekt naar klanten die een langdurige relatie willen opbouwen met hun leverancier op het gebied van schoonmaakchemie onder private label. Daarnaast vult Ster Hygiëne BV in de breedste zin van het woord vloeistoffen af van kleine tot grote volumes.

We werken met onze R&D samen met een lokaal laboratorium, waardoor wij snel kunnen schakelen en precies jouw middel zo kunnen maken zoals jij hem hebben wil voor jouw groothandel.

Toekomst

Bij Ster Hygiëne geloven we dat de toekomst vraagt om nieuwe duurzame, volhoudbare oplossingen. Niet idealistisch, maar pragmatisch gedreven. Hoe kunnen we verbeteringen doorvoeren voor jou als klant of jouw klanten? Sommige stoffen zullen voor nu onmisbaar zijn, maar in de toekomst vervangbaar zijn.

Hoe kunnen we verpakking, vervoer en onze producten minder belastend voor de omgeving maken? Voor die uitdaging staan we samen en zullen we de komende tijd meer oplossingen gaan bieden. Heb je tips of zie je kansen voor samenwerken? Neem hieronder contact met ons op!