Flessen afvullen en etiketteren

Wil je flessen met vloeistof laten afvullen? Dan ben je bij Ster Hygiëne aan het juiste adres. Door de platte organisatie en korte lijnen kunnen we bij Ster Hygiëne nagenoeg alles voor jouw bedrijf afvullen. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Flessen afvullen in eigen verpakking

Wil je flessen afvullen in een eigen verpakking? Dat is geen probleem. We kunnen de verpakkingen indien gewenst ook inkopen. Zo heb je zelf helemaal geen omkijken naar het vulproces. Wil je jouw verpakte vloeistof voorzien van een eigen etiket? Ook dat is mogelijk! We horen graag wat jouw wensen zijn voor het eigen label en denken graag met je mee. We kunnen dit label voor jouw bedrijf ook laten opmaken zodat je een professioneel label krijgt dat voldoet aan al jouw wensen en wettelijke eisen. Alles uniek en op maat gemaakt voor jouw bedrijf.

Rectangle 128

Waarom flessen afvullen bij Ster Hygiëne?

Wij kunnen flessen afvullen met vloeistoffen in de breedste zin. Van agrarische vloeistoffen tot alle andere vloeibare middelen. Alles is bespreekbaar. Afspraak is afspraak en meestal binnen 5 werkdagen klaar voor gebruik:

Voordelen van Ster Hygiëne:

  • Flessen afvullen is bij Ster Hygiëne maatwerk;
  • Je kunt flessen af laten vullen in zowel kleine als grote hoeveelheden;
  • Naar wens voorzien we de flessen van jouw eigen verpakking en een eigen label;
  • Wij nemen het gehele proces uit handen, je hebt zelf geen omkijken naar het afvullen.

Kleine en grote hoeveelheden afvullen

Het afvullen van flessen kan al vanaf kleine hoeveelheden. De apparaten waarmee we bij Ster Hygiëne vloeistoffen afvullen, kunnen worden ingesteld op de hoeveelheid naar wens. Het is mogelijk vanaf honderden liters tot een groot aantal IBC’s.

Vraag een offerte aan

Wil jij jouw flessen af laten vullen door Ster Hygiëne? Vraag nu vrijblijvend een offerte aan.